Paddle racket Siux Padel Cayman 2023

Paddle racket Siux Padel Cayman 2023

€ 211,75

€ 129,78

-39%
De Siux Cayman 2023 paddle biedt ultieme kracht en controle dankzij het carbon frame, de Eva Soft EHR rubberen kern en de hybride vorm met grote sweet spot.

Only 2 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Paddle racket Siux Padel Cayman 2023

De Siux Cayman 2023 is een veelzijdig en flexibel racket, krachtig en goed gebalanceerd, met anti-vibratie pads Shockout geïntegreerd in de gaten van de kopmaat. Het biedt een perfecte mix van power en controle. Kracht wordt geleverd door het carbon materiaal van het frame en de cover (3k carbon), en door de zachte Eva Soft EHR-gum kern met hoog vormgeheugen, die een baluitslag rapide biedt met zeer goede trillingsdemping, waardoor je arm en gewrichten worden beschermd. Controle wordt geboden door de hybride afgeronde traanvorm met een brede sweetspot, die veel comfort en vergevingsgezindheid biedt bij off-centre slagen. De cover is gecoat met een matte, ruwe lak om de spin van de bal te accentueren.

Gevorderd niveau.

Afgeronde hybride traanvorm met een grote sweetspot voor maximaal comfort en vergevingsgezindheid bij off-centre slagen.
Equilibre Middelzwaar, biedt veel stabiliteit, vooral bij impact.
Rubberen kern met een gemiddelde dichtheid en hoog geheugen Eva Soft EHR (High Recovery) biedt uitstekende controle bij elk schot, met veel kracht als je loslaat, vooral bij smashes.
Double-tube carbon frame voor de stijfheid die je nodig hebt voor krachtige slagen.
3k carbon coating voor duurzaamheid met behoud van een aangenaam, zacht gevoel.
Matte, ruwe lakafwerking voor verbeterde balspin.
Anti-vibratie mounts Shockout geïntegreerd in de zeef, waardoor trillingen worden geëlimineerd om je arm en gewrichten te beschermen.

Extra informatie

Merk Siux
Fabrikant SKU 28778
Kleur zwart/oranje
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene