Full size padel rackethoes Head Basic 2011

Full size padel rackethoes Head Basic 2011
€ 5,04
Verbeter je spel met de Head Basic 2011 padel rackethoes, ontworpen door een toonaangevend merk voor maximale prestaties.

Niet op voorraad

Beschrijving

Full size padel rackethoes Head Basic 2011

De full-size padel rackethoes Head Basic 2011 is het essentiële accessoire voor alle padelspelers die hun kwaliteitsuitrusting willen beschermen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Head, combineert deze hoes prestaties en stijl om je racket optimaal te beschermen.

Deze hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen voor padelrackets van standaardformaat. De hoes is voorzien van een robuuste ritssluiting voor een gemakkelijke en veilige toegang tot je racket. Bovendien heeft het een praktische buitenzak voor het opbergen van accessoires zoals ballen en grips.

De Head Basic 2011 paddlehoes heeft ook een verstelbare riem voor handig en comfortabel transport. Of je nu traint of wedstrijden speelt, deze hoes neem je overal met gemak mee naartoe.

Het elegante ontwerp van deze tas zal niet onopgemerkt blijven op de padelbaan. Met het Head logo in wit gedrukt op een zwarte achtergrond, voegt het een vleugje stijl toe aan je uitrusting.

Deze hoes beschermt je racket niet alleen tegen stoten en krassen, maar is ook waterbestendig voor extra bescherming op regenachtige dagen. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken voor langdurig gebruik.

Kortom, de Head Basic 2011 padel rackethoes is de perfecte keuze voor alle fanatieke padelspelers die hun uitrusting stijlvol en praktisch willen beschermen. Wacht niet langer met het aanschaffen van deze kwaliteitshoes en geniet met een gerust hart van je padelspel.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 285042
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1