Tas voor tennisrackets Head Tour Team 12R

Tas voor tennisrackets Head Tour Team 12R

€ 100,83

€ 99,66

Verbeter je prestaties op court met de tennisrackettas Head Tour Team 12R, ontworpen door het gerenommeerde merk Head.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Tas voor tennisrackets Head Tour Team 12R

De Head Tour Team 12R tennisrackettas is een ideale keuze voor serieuze tennisspelers. Vervaardigd door het wereldberoemde merk Head, biedt deze tas de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Deze tas is speciaal ontworpen voor tennissers en zit vol met hoogwaardige functies die het een essentieel accessoire maken voor degenen die hun sport serieus nemen. Met een capaciteit van 12 rackets is er genoeg ruimte om al je rackets mee te nemen, evenals je autres tennisuitrusting, zoals ballen, waterflessen en een kledingwissel.

De Head Tour Team 12R tennisrackettas onderscheidt zich door zijn elegante ontwerp en robuuste constructie. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als slijtvast, zodat hij de ontberingen van het tennisspel kan doorstaan. Het elegante ontwerp is ook een stijlvolle aanvulling op uw look op court.

Functionaliteit is ook een belangrijk kenmerk van deze rackettas. Met meerdere vakken en zakken kun je je spullen gemakkelijk organiseren en heb je tijdens de wedstrijd snel toegang tot wat je nodig hebt. De zijvakken van gaas zijn ideaal voor het opbergen van je waterflesjes en de binnenvakken zijn perfect voor kleine spullen zoals sleutels en je mobiele telefoon.

Naast de functionaliteit en het stijlvolle ontwerp biedt de Head Tour Team 12R tennisrackettas ook veel comfort. Dankzij de gevoerde schouderbanden en het handvat is de tas gemakkelijk te dragen, zelfs als hij helemaal vol zit. Bovendien kun je hem dankzij de afneembare riem aan je schouder dragen voor extra gemak.

Of je nu een professionele tennisser bent of een gepassioneerde amateur, de Head Tour Team 12R tennisrackettas is de perfecte keuze voor het vervoeren van je tennisuitrusting. Met de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort vergezelt deze tas je naar elke tennisbaan en helpt je het beste van jezelf te geven. Wacht dus niet langer en koop nu de Head Tour Team 12R tennisrackettas om je tennisspelervaring te verbeteren.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 283422-BKMI
Kleur groen/zwart
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene