Sporttas Head Coco Court

Sporttas Head Coco Court

€ 121,00

€ 120,04

De Coco Court sporttas van HEAD, ontworpen door de jonge tennisster Coco Gauff, voor prestaties op court en een unieke stijl.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Sporttas Head Coco Court

Als tennisspeelster aan het begin van haar carrière en nu medeontwerper van een tas ter gelegenheid van de lancering van haar eerste collectie voor HEAD, weet Coco Gauff hoe ze indruk moet maken. Als ze de baan op gaat, draagt ze de gloednieuwe COCO COURT BAG en de COCO DUFFLE BAG, beide geïnspireerd door de speelster die ze heeft helpen ontwerpen. Zwart en fel groenblauw, met verschillende op de tennisster geïnspireerde details op de canvas banden, gespen en ritssluiting aan de voorkant, heeft de COCO COURT BAG een frisse en echt moderne look look. Het groenblauwe logo op de schouderbanden is origineel, terwijl een ton-sur-ton 'Call me Coco'-voering de binnenkant siert.

De tas is geschikt voor twee rackets: hij heeft een hoofdvak met een groot gaasvak voor je persoonlijke spullen, plus twee gaasvakken voor flessen en tennisballen. Om je te helpen je spullen te organiseren, heeft de tas ook een schoenenvak en nog een kleiner vak met rits aan de buitenkant voor gemakkelijke toegang tot je benodigdheden. Je kunt de hoogte van de COCO COURT BAG aanpassen met de gespen aan weerszijden.

  • Geïnspireerd en gedragen door Coco Gauff, die heeft bijgedragen aan het ontwerp.
  • Gedurfd, zeer origineel ontwerp
  • Details geïnspireerd door Coco, waaronder een "Call me Coco"-voering
  • Ruimte voor twee rackets

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 283332-BKMI
Kleur zwart/mint
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene