Kinder trainingsjack met rits Le Coq Sportif Saison N°1

Kinder trainingsjack met rits Le Coq Sportif Saison N°1
Beginnend op: € 65,54
Geef je kind een trainingsjack met rits Le Coq Sportif, ideaal voor jonge atleten in de dop. Bezoek Saison N°1.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinder trainingsjack met rits Le Coq Sportif Saison N°1

Het Le Coq Sportif Saison N°1 kinder trainingsjack met rits is een must-have voor alle jonge atleten in de dop. Dit jack, ontworpen door het bekende merk Le Coq Sportif, is speciaal aangepast voor kinderen en is ideaal voor alle sportieve activiteiten.

Met zijn elegante ontwerp en slanke pasvorm biedt dit jack optimaal comfort met behoud van een trendy stijl. Het heeft een ritssluiting aan de voorkant voor gemakkelijk aantrekken en rapide. Elastische manchetten en tailleband zorgen voor goede ondersteuning en bewegingsvrijheid tijdens fysieke activiteiten.

Deze jas is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is lichtgewicht en ademend, ideaal voor kinderen die moeten bewegen en zweten tijdens sportactiviteiten. Bovendien is het slijtvast en duurzaam, waardoor het een verstandige investering is om je kind te vergezellen op al zijn sportieve avonturen.

Het Le Coq Sportif Saison N°1 kinder trainingsjack met rits is verkrijgbaar in de maten junior, dus het is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Het iconische Le Coq Sportif logo geborduurd op de borst voegt een vleugje stijl en kwaliteit toe aan dit jack.

Of je kind nu voetbalt, tennist, basketbalt of een andere sportactiviteit beoefent, dit jack is de perfecte bondgenoot om hem of haar warm en comfortabel te houden en er tegelijkertijd stijlvol uit te laten zien. Dus ga je gang, geef je kind dit zip-up trainingsjack Le Coq Sportif Saison N°1, een must-have voor alle jonge atleten in de dop.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410690
Kleur zwart/scarabee
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior