Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Saison 1 N°1
Beginnend op: € 95,79
Ontdek het zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Saison 1 N°1, een sportieve en elegante essential voor je garderobe.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 95,79
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Het Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt met rits is de perfecte manier om een vleugje sportieve, elegante stijl aan je garderobe toe te voegen. Dit sweatshirt is gemaakt door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en weerspiegelt zowel het erfgoed als de moderniteit van het merk.

Het strakke, tijdloze ontwerp van het sweatshirt maakt het een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je het nu draagt voor een sportsessie, een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden, het geeft een dynamische touch aan je outfit. De ritssluiting en handige zijzakken zijn praktische details die een vleugje functionaliteit toevoegen aan dit sweatshirt.

Dit sweatshirt met ritssluiting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De zorgvuldige afwerking en slanke pasvorm maken het een flatterend kledingstuk voor elk lichaamstype. Het iconische Le Coq Sportif logo geborduurd op de borst voegt een vleugje stijl en authenticiteit toe aan dit sweatshirt.

Of je nu een sportfan of een fashionista bent, dit sweatshirt met rits van Le Coq Sportif Saison 1 N°1 is een must-have in je collectie. Het is de perfecte belichaming van het merkesprit, dat prestaties en elegantie combineert. Dus voeg dit unieke stuk vandaag nog toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410215
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene