T-shirt Le Coq Sportif Tri N°3

T-shirt Le Coq Sportif Tri N°3
Beginnend op: € 40,33
Het Le Coq Sportif Tri N°3 T-shirt, een must-have voor sport- en stijlfans. Van het Franse merk Le Coq Sportif.

Niet op voorraad

Beschrijving

T-shirt Le Coq Sportif Tri N°3

Het Le Coq Sportif Tri N°3 T-shirt is een must-have voor alle sport- en modefans. Ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, combineert dit T-shirt stijl en prestaties voor een sportieve en elegante look.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als resistent en biedt het optimaal comfort tijdens het sporten. Het strakke, moderne ontwerp met benadrukt het beroemde haantjeslogo, al meer dan een eeuw een symbool van het merk.

Of je nu van voetbal, hardlopen of fitness houdt, dit T-shirt is ideaal voor al je trainingen. De ademende, lichtgewicht stof houdt je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Maar dit T-shirt is ook perfect om elke dag casual te dragen. De tijdloze stijl en slanke pasvorm maken het een veelzijdig kledingstuk voor elke gelegenheid.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je garderobe met het Le Coq Sportif Tri N°3 T-shirt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zal zeker niet ontbreken in je garderobe. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Le Coq Sportif voor een sportieve en chique look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410204
Kleur nieuwe optische wit/sky kapitein
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene