Junior Hoodie Le Coq Sportif Tri N°1

Junior Hoodie Le Coq Sportif Tri N°1
Beginnend op: € 60,50
Geef je kind comfort en stijl met de Le Coq Sportif Tri N°1 hoodie, perfect voor jonge sport- en modefans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Junior Hoodie Le Coq Sportif Tri N°1

De Le Coq Sportif Tri N°1 kinderhoodie is een must-have voor jonge sport- en modefans. Met zijn klassieke ontwerp en iconische merkopdruk is dit sweatshirt een must-have voor stijlbewuste kinderen.

Dit sweatshirt van het beroemde merk Le Coq Sportif is ontworpen voor junioren en heeft een comfortabele, ontspannen pasvorm. Het is perfect voor sportieve activiteiten of gewoon om thuis te ontspannen.

Het sweatshirt met capuchon heeft een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen en een praktische kangoeroezak om de handen warm te houden. Het is ook voorzien van het iconische haanlogo op de borst, een symbool van kwaliteit en stijl.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als comfortabel om te dragen. Het is ideaal voor actieve kinderen die een slijtvast kledingstuk nodig hebben om mee op avontuur te gaan.

Of het nu voor een casual look op school is of om hun favoriete sportteam te steunen, deze kinderhoodie van Le Coq Sportif Tri N°1 is de perfecte keuze. Geef je kind het beste op het gebied van mode en sport met dit sweatshirt van topkwaliteit. Bestel hem nu en maak van je kind een stijlvolle champion!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410148
Kleur sky captain
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte