Kindertrui met ronde hals Le Coq Sportif Tri N°1

Kindertrui met ronde hals Le Coq Sportif Tri N°1
Beginnend op: € 50,42
Kindersweatshirt met ronde hals van Le Coq Sportif Tri N°1, ideaal voor beginnende jonge sportfans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrui met ronde hals Le Coq Sportif Tri N°1

Ontdek ons nieuwe sweatshirt met ronde hals voor kinderen Le Coq Sportif Tri N°1, een must-have voor jonge sportfans. Met zijn elegante design en superieure kwaliteit is dit sweatshirt een must-have voor alle junioren die op zoek zijn naar een sportieve en trendy look.

Ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, is dit sweatshirt zowel comfortabel als slijtvast, perfect om kinderen te begeleiden bij al hun activiteiten. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan op de huid en gaat jarenlang mee.

Het ontwerp van het Le Coq Sportif Tri N°1 sweatshirt is zowel eenvoudig als elegant. Het iconische logo van het merk staat op de borst en voegt een vleugje sportieve stijl toe. Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke smaak en outfit.

Of het nu voor een trainingssessie, een familie-uitje of een dagje naar school is, dit sweatshirt zal de perfecte metgezel zijn. De ronde kraag en geribde boorden bieden een perfecte pasvorm, terwijl de losse pasvorm voor veel bewegingsvrijheid zorgt.

Le Coq Sportif is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en tijdloze stijl. Met dit sweatshirt van Tri N°1 doe je je kind zeker een plezier en geef je hem of haar een duurzaam kledingstuk van hoge kwaliteit.

Mis de kans niet om je kind te verwennen met dit sweatshirt met ronde hals van Le Coq Sportif Tri N°1. Bestel het nu en voeg een vleugje sportiviteit toe aan de garderobe van je kind!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410147
Kleur sky captain
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior