Sweater met ronde hals France Olympique Paris 2024

Sweater met ronde hals France Olympique Paris 2024

Beginnend op: € 110,92

€ 87,36

-21%
Het N°1 EFRO 24 sweatshirt van Le Coq Sportif is een must-have van het iconische Franse merk, ontworpen met hoogwaardige materialen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 87,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met ronde hals France Olympique Paris 2024

Het N°1 sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 is een must-have van het iconische Franse merk Le Coq Sportif. Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaard comfort en duurzaamheid.

Met zijn klassieke, elegante ontwerp is dit sweatshirt zowel tijdloos als modieus. Het kenmerkende haanlogo van het merk is prachtig geborduurd op de borst en voegt een vleugje stijl toe aan dit sweatshirt. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Dit sweatshirt is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het is ontworpen om je warm en droog te houden en je huid te laten ademen. Of je het nu voor sport of casual draagt, het zal je ideale bondgenoot zijn.

Le Coq Sportif is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en Franse knowhow. Het N°1 sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 is daarop geen uitzondering. Het wordt met zorg gemaakt in de ateliers van het merk op France, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en ethische productie.

Dit sweatshirt is ook een uitstekende keuze als cadeau. De tijdloze stijl zal zeker in de smaak vallen bij tous mode- en sportfans. Geef het aan een geliefde of aan jezelf om een vleugje chic aan je garderobe toe te voegen.

Kortom, het N°1 sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 is de perfecte belichaming van het merkesprit: kwaliteit, elegantie en functionaliteit. Voeg hem nu toe aan je collectie en geniet van zijn comfort en stijl voor al je dagelijkse activiteiten. Vertrouw op Le Coq Sportif voor het allerbeste Franse vakmanschap.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410049
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024