Hoektafeltennistafel met net Donic Betontisch Rock [Grootte 274x152,5x76 cm]

Hoektafeltennistafel met net Donic Betontisch Rock [Grootte 274x152,5x76 cm]

€ 2.015,66

€ 1.451,72

-28%
Domineer je tegenstanders met de betonnen tafeltennistafel van Donic. Robuust, duurzaam en weerbestendig en TÜV-goedgekeurd.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hoektafeltennistafel met net Donic Betontisch Rock

De nieuwe TÜV-goedgekeurde betonnen tafel DONIC "ROCK" doet zijn naam eer aan nom. Absoluut robuust, duurzaam, weerbestendig en perfect stabiel zijn de attributen die deze betonnen tafel kenmerken, die geschikt is voor permanent buitengebruik.
De gladde stalen bekisting van het tafelblad vormt de basis voor ideale speeleigenschappen met een gelijkmatige, hoge bal rebond.

Het ROCK tafelblad is verkrijgbaar met schuine of afgeronde hoeken.

Zowel de pootbeugels als de tafelbladen zijn volledig antraciet gebeitst om de tafel een moderne uitstraling te geven.

De massieve 50 mm betonnen tafelbladen worden ondersteund door drie massieve pootsteunen die met elkaar verbonden zijn door een stevige stalen rail. Gezien het zware gewicht van 945 kg moet de tafel op een vlakke, stabiele ondergrond worden gemonteerd. Het is niet nodig om de tafel aan de vloer vast te schroeven. Als de ondergrond echter zacht of los is, moet er eerst een stevige fundering onder de voetbeugels worden gemaakt om te voorkomen dat de tafel wegzakt of uit balans raakt.

De DONIC ROCK tafel is gebouwd om tientallen jaren bestand te zijn tegen extreem gebruik: durant. Hij is ideaal voor gebruik op schoolpleinen, in zwembaden, in groene ruimtes en op openbare plaatsen. Vooral bij duels in ambitieuze toernooien of "street table tennis"-toernooien staat de DONIC ROCK-tafel garant voor puur plezier!

De stenen tafeltennistafel wordt door een transportbedrijf geleverd op twee pallets met beschermende verpakking en op een losse stalen rail. Het duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur om de tafel in elkaar te zetten. Gezien het zware gewicht van de onderdelen zijn er minstens 4 mensen nodig voor de montage. Bij het installeren van de tafel is het essentieel om te controleren of de vloer vlak en stevig is. De ideale vloer is een geasfalteerde of verharde ondergrond. Voor praktische doeleinden moet een vrije ruimte van 8x3 m voorzien worden.

Technische specificaties :

  • Tafelstandaard: DIN EN 14468-1, niveau D voor recreatiesporten (TÜV-goedgekeurd)
  • Netnorm: DIN EN 15312 (TÜV-goedgekeurd)
  • Afmetingen tafel: 274x 152,5 x 76 cm
  • Poten: 130 x 71 x 10 cm
  • Afmetingen tafelblad: 137 x 152,5 x 5 cm, afgeronde hoeken, witgelakte lijnen.
  • Net: aluminium, breedte 8 mm, hoogte 15 cm, lengte 152,5 cm, ontbraamd, weerbestendig, vast.
  • Materiaal: betonblok, antraciet gebeitst.
  • Gewicht: 945 kg.

Extra informatie

Merk Donic
Fabrikant SKU 230266000
Kleur antraciet
Kleur Grijs
Maat 274x152,5x76 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene