Kinder-T-shirt Hummel Graphic Dash

Kinder-T-shirt Hummel Graphic Dash

Beginnend op: € 25,16

€ 23,78

-5%
Geef je kleintje een vleugje sportieve stijl met het kinder T-shirt Hummel Graphic Dash, ontworpen door het beroemde merk Hummel.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,16

€ 23,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Hummel Graphic Dash

Het Hummel Graphic Dash kinder-T-shirt is een must-have voor alle jonge sportfans. Met zijn moderne, dynamische ontwerp is dit T-shirt ideaal voor kinderen die modieus en toch comfortabel willen blijven.

Gemaakt door het beroemde merk Hummel, bekend om zijn kwaliteitsproducten en toewijding aan sport, is dit T-shirt speciaal ontworpen voor junioren. Of je nu voetbalt, fietst of gewoon ontspant met vrienden, dit T-shirt is perfect voor alle activiteiten.

Het Hummel Graphic Dash kinder-T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. De zachte, ademende stof zorgt de hele dag voor optimaal comfort. Bovendien kunnen kinderen dankzij de relaxte pasvorm vrij bewegen zonder zich strak of zelfbewust te voelen.

Het opvallende, kleurrijke grafische ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan dit T-shirt. Met het iconische Hummel logo op de borst kunnen kinderen op een modieuze manier hun steun betuigen aan hun favoriete merk.

Dit kinder-T-shirt van Hummel Graphic Dash is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zelfs bestand tegen de meest hectische avonturen van je kind.

Of het nu voor school, vrije tijd of sport is, het Hummel Graphic Dash T-shirt is een ideale keuze voor alle jongeren. Geef je kind een comfortabel, trendy en kwalitatief hoogstaand kledingstuk met dit T-shirt van Hummel. Bestel het nu en laat je kind opvallen met hun nieuwe T-shirt.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 226656-7026
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior