Jogging Hummel Bee Classic

Jogging Hummel Bee Classic

Beginnend op: € 43,31

€ 35,36

-18%
Herleef de klassieke sportstijl met de Jogging Hummel Bee - al tientallen jaren het vertrouwde merk voor sportliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 43,31

€ 35,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Hummel Bee Classic

jogging Hummel Bee Classic is een must-have voor alle sport- en modefans. Met de bekende merknaam Hummel combineert deze jogging comfort en stijl voor een perfecte pasvorm tijdens je trainingen of dagelijkse activiteiten.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. Hij heeft een klassieke snit en een tijdloos ontwerp dat bij alle stijlen past. De iconische Hummel strepen aan de zijkanten voegen een moderne, sportieve touch toe.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon iets casual zoekt om te dragen op je vrije dagen, deze jogging voldoet aan al je verwachtingen. Met zijn slanke pasvorm en geribde boorden past hij perfect om je lichaam voor een comfortabele, stijlvolle pasvorm. Bovendien zorgt de elastische tailleband voor een optimale pasvorm en perfecte ondersteuning.

jogging Hummel Bee Classic is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stelt je in staat om unieke, trendy outfits te creëren. Combineer hem met een t-shirt, sweatshirt of jasje voor een casual, sportieve look. Of je nu sport of uitgaat, deze jogging is je bondgenoot bij uitstek.

Lever stijl niet in voor comfort, kies voor jogging Hummel Bee Classic en wees klaar voor al je activiteiten met stijl en elegantie. Bestel nu en voeg een vleugje klasse toe aan je sportgarderobe.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 225958-2006
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1