Polo nr. 2 France Olympique Paris 2024

Polo nr. 2 France Olympique Paris 2024

Beginnend op: € 75,63

€ 60,21

-20%
Laat je sportieve stijl zien met de N°2 polo Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres, een must-have van het beroemde Franse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 60,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo nr. 2 France Olympique Paris 2024

De N°2 polo Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres is een must-have van het iconische merk Le Coq Sportif. Met zijn klassieke, elegante ontwerp belichaamt het perfect de sportieve, chiqueesprit van het Franse merk. Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze polo uitzonderlijk comfort en duurzaamheid.

Op de N°2 polo Le Coq Sportif staat trots het beroemde haanlogo, het symbool van het merk sinds 1948. Dit iconische detail voegt een vleugje stijl en karakter toe aan dit tijdloze kledingstuk. Deze polo is perfect voor een casual maar stijlvolle look en kan gedragen worden voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit in de stad.

De slanke pasvorm van deze polo met verbetert het mannelijke silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid. Zorgvuldige afwerking en subtiele details zoals parelmoeren knopen geven dit kledingstuk een vleugje verfijning. De N°2 polo Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij tous alle stijlen en persoonlijkheden.

Naast stijlvol is deze polo ook erg praktisch. Dankzij de ademende stof houdt hij je de hele dag koel en droog, zelfs tijdens het sporten. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het ideaal is voor drukke, actieve mannen.

Of je nu een sportfan bent of een fan van casual chic, de N°2 polo Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres is een must-have in je garderobe.esprit Het combineert kwaliteit, comfort en stijl en vertegenwoordigt perfect het merk Le Coq Sportif. Wacht dus niet langer en voeg deze polo nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2221299
Kleur kledingblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024