Badmintonracket Victor Auraspeed 9 A

Badmintonracket Victor Auraspeed 9 A
€ 89,74
Verhoog je kracht en snelheid met het Victor Auraspeed 9 A badmintonracket. Het is geschikt voor beginners en biedt optimaal comfort.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Badmintonracket Victor Auraspeed 9 A

De Auraspeed-rackets zijn gericht op kracht en maximale snelheid. De zeer aërodynamische framestructuur zorgt voor een betere luchtpenetratie, waardoor je altijd een responsief gevoel hebt.

Kies het Victor Auraspeed 9 A racket en win aan tolerantie en comfort voor een plezierige badmintonervaring. Dit racket is ideaal voor beginners en/of degenen die op zoek zijn naar kracht, en is verkrijgbaar in een discreet wit en blauw kleurenschema.

Met een zachte shaft voor een effectief katapulteffect, biedt dit racket een goede shuttle lengte zonder de bal te forceren, waardoor u gemakkelijker de achterkant van de baan kunt bereiken. Bovendien zorgen de neutrale balans van het racket en het 4U gewichtsbereik voor een mooie balans tussen controle en wendbaarheid in het voorwaartse gebied.

Victor heeft gekozen voor de Compound-Sword technologie in de kop van het racket. In het bovenste gedeelte zorgt het verrichte werk voor een lage luchtweerstand voor een betere snelheid en zweepslag. In het midden maakt de structuur het racket lichter en wendbaarder, terwijl het onderste deel van het racket beter bestand is tegen torsie.

Toegankelijk en gemakkelijk te hanteren, het Auraspeed 9 A racket zal u vanaf het begin weten te overtuigen.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 201662
Kleur blauw/wit
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene