Racket van padel Oliver Sport Air Max S-816

Racket van padel Oliver Sport Air Max S-816

€ 201,62

€ 147,17

-27%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 9 of 11 dagen

Beschrijving

Racket van padel Oliver Sport Air Max S-816

Voor het ALLE NIEUWE Oliver 816 Air Max Padel racket zijn de exclusieve en zeldzame Eplon™ + K12 (Carbon & Woven Eplon 12K grade) materialen gebruikt om de levensduur van het racket nog langer te maken met een betere duurzaamheid dan autres rackets op de markt.
Voor degenen die geeky willen worden over materialen! Hier is een blik op het The Eplon™+K12 materiaal:
Het wordt gebruikt om de krachtige Prof-Line rackets van Oliver Sports te maken. Dankzij de nieuwe verwerkingstechniek voor koolstofvezels ontstaat een materiaal met betere en efficiëntere mechanische eigenschappen.
De Eplon™+K12-technologie verbetert de krachtoverbrenging, balcontrole en vibratiereductie. Ovale koolstofvezels worden verdeeld in platte stroken, veel fijner dan conventionele koolstofvezels. Het resultaat is een fijnere en dichtere korrel structure, die betere mechanische eigenschappen heeft en het vermogen om meer materiaal in dezelfde ruimte te passen.
Dit leidt tot een vermindering van de hoeveelheid materiaal en minder gewicht
Een speciale antivibratiebrug is toegevoegd aan het 816 model. Het racket zou zeer stabiel moeten zijn met de combinatie van deze brug en het Eplon +K12 / Carbon 12K compound.
Goede controle en balplaatsingsvaardigheden zijn nodig om met dit geavanceerde racket om te gaan en er de beste prestaties uit te halen.
Geen risico op een tenniselleboog met de combinatie van Metacarbon™ en HSM-Resin.
Deze materialen in zo'n betaalbaar racket is een revolutionaire technologie voor 2023 en doet ons nog meer verbazingwekkende technologieën verwachten in toekomstige versies.

Extra informatie

Merk Oliver Sport
Fabrikant SKU 19900
Kleur zwart/wit/rood
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Max