Badhanddoek Victor [Grootte 70x150 cm]

Badhanddoek Victor [Grootte 70x150 cm]

€ 36,25

€ 33,16

-9%
Ontdek de Victor handdoek, ideaal voor badmintonfans. De comfortabele, absorberende en slijtvaste elle vergezelt je tijdens je sportsessies.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Badhanddoek Victor

De Victor handdoek is het must-have accessoire voor tous badmintonfans. Het elegante ontwerp en de superieure kwaliteit maken het een must-have voor tous serieuze spelers van deze dynamische sport.

Deze handdoek, gemaakt door Victor, een merk dat bekend staat om zijn expertise en hoogwaardige producten, is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende badmintonspelers.

Met zijn royale afmetingen biedt elle een groot oppervlak om zich snel af te drogen na een intensieve training of wedstrijd. De zachte, absorberende badstof stof zorgt voor optimaal comfort en een fris gevoel na het sporten.

De Victor handdoek heeft ook een praktische lus zodat je hem gemakkelijk aan je sporttas of aan een haakje in je kleedkamer kunt hangen. Zo heb je hem altijd bij de hand en blijf je droog en comfortabel tijdens je trainingen.

Deze handdoek is niet alleen praktisch, maar ook voorzien van het merklogo Victor, waardoor het een trendy en modieus accessoire is voor tous badmintonfans. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en je passie voor de sport laten zien aan autres spelers.

Kortom, de Victor handdoek is de ideale keuze voor tous badmintonspelers die comfort en stijl belangrijk vinden. Bestel de jouwe nu en geniet van een handdoek van hoge kwaliteit die je zal vergezellen naar al je badmintonwedstrijden en -competities.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 177410
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 70x150 cm - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene