Comfort matten Leader Fit

Comfort matten Leader Fit
Beginnend op: € 71,61

Niet op voorraad

Beschrijving

Comfort matten Leader Fit

De vloermat is ideaal voor fitness- en Pilateslessen. Het zal de ideale metgezel zijn voor uw Pilates uitrusting. Het kan ook gebruikt worden voor gymnastiek en yogabeoefening. De brede dikte van 1,6 cm maakt hem extra comfortabel en bestendig.

De vloermat met hoge dichtheid voorkomt dat u in het schuim wegzakt, zodat u uw enkel, pols of andere gewrichten niet verdraait. Het behoudt uw rug en gewrichten door het absorberen van schokken, een essentieel element voor Zen-activiteiten. Deze vloermat begeleidt u op alle vlakken van uw trainingen. Het kan ook een fitnessruimte, een Pilates-studio of een yogaruimte uitrusten.

Het heeft ook antislipgroeven om een betere stabiliteit te garanderen. U zult in staat zijn om de bewegingen uit te voeren zonder zich zorgen te maken over uw steunpunten.

De keuze van de vloermat is zeer belangrijk en er moet rekening worden gehouden met de grootte, de dikte en de slijtvastheid.

Uitgerust met twee oogjes kan hij gemakkelijk worden opgeborgen op een rek met wielen of een rek dat aan de muur wordt bevestigd. Dit zijn twee oplossingen om de opslag te optimaliseren, maar ook om vroegtijdige slijtage door slechte opslag te voorkomen.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 1744-1745
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene