Balansplank met pro roller + softpad + mat RollerBone [Grootte 74x41,5x3 cm]

Balansplank met pro roller + softpad + mat RollerBone [Grootte 74x41,5x3 cm]

€ 181,35

€ 151,16

-17%
Verbeter je balans en versterk je spieren met RollerBone, het trendy en leuke nieuwe trainingsmiddel voor boardsporters!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Balansplank met pro roller + softpad + mat RollerBone

De nieuwe RollerBone is een trendy, leuk fitnesstoestel dat een must-have is voor alle fans van boardsporten! Binnen en buiten.

- Het perfecte trainingstoestel voor boardsporters en sporters van alle leeftijden - plaats het board op de rol en ga aan de slag.

- Met het meegeleverde SoftPad kun je nog sneller balanssporten leren.

- Het is dus het perfecte trainingshulpmiddel om je balans te verbeteren en je spieren te versterken.

- Antislip oppervlak 3M voor maximale veiligheid en controle op het board en op de rol.

- De mat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is dankzij de aangepaste afmetingen gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.

"Qualtiy Label - Beweging & Innovatie van het Instituut voor Bewegingsonderwijs en Onderzoek.

Afmetingen plank ca. B 74 cm x B 41,5 cm x H 3 cm
Materiaal: Gemengd esdoornhout
Afmetingen: Rol ca. 46 cm/Tolerantie diameter ca. 15,4cm
Materiaal: PVC
SoftPad diameter ca. 35,5 cm/Materiaal: PVC
Afmetingen: Mat ca. 135x75cm - Niet giftig, PVC-vrij, Chloride-vrij, 100% TPE, 100% recyclebaar

Leveringsomvang:
RollerBone : Zandbord
RollerBone : Pro Rol
RollerBone : SoftPad
RollerBone : Tapijt

Gedetailleerde informatie:

Cross training - veel sporters, atleten, wakeboarders en waterskiërs zijn bekend met de aanvullende trainingsmethoden van balanstraining. De balanstrainer is een van de beste crosstrainingsproducten op de markt.

De RollerBone is een geweldig trainingsmiddel waarbij ultiem plezier, behendigheid, coördinatie en balans met elkaar verbonden zijn. Hij is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Ideaal voor alle sporters als aanvullend trainingshulpmiddel, waarbij beweeglijkheid en coördinatie vereist zijn. Het is perfect voor surfers, kiteboarders, wakeboarders, skaters, snowboarders, skiërs, klimmers en nog veel meerautres. Trainen op RollerBone is nooit saai.

De meest gevorderden onder jullie kunnen ollies, spins, shuvits, grabs, air drops ... en nog veel meerautres.

De speciale botgeometrie van het board, met een dunner deck en bredere buitenzones, helpt je om stevig te blijven staan. Dankzij dit innovatieve ontwerp sta je altijd stabiel op het board en leer je nog sneller tricks en turns. Bovendien zal de flex in de middenzone zeer gewaardeerd worden door de pro's!

Talrijke studies hebben aangetoond dat herhaalde oefeningen je lichaam in vorm houden en een preventief effect hebben op spierblessures, terwijl ze je zintuigen scherpen.

RollerBone SoftBone (Board + SoftPad )
In het beginstadium, vooral voor kinderen en ouderen, is het RollerBone board met SoftPad een ideale combinatie om te beginnen met balanstraining. Het SoftPad kan eenvoudig met de mond worden opgeblazen. Hoe voller het SoftPad, hoe moeilijker de oefening. Aan de andere kant, hoe minder lucht er in het SoftPad zit, hoe minder moeilijk het is. De SoftPad kan ook worden gebruikt als zelfstandig trainingshulpmiddel. Je kunt divers oefeningen uitvoeren met één of twee benen. De SoftPad kan worden gebruikt als zelfstandig trainingshulpmiddel. Je kunt verschillende oefeningen doen met één of twee benen.

SoftPad kan dagelijks worden gebruikt als extra hulpmiddel voor rug en welzijn:

De SoftPad kan worden gebruikt om op de bureaustoel te zitten en stelt je in staat een meer rechte houding aan te nemen, terwijl je je rug versterkt.

Extra informatie

Merk RollerBone
Fabrikant SKU 1622014
Kleur bruin/zwart
Kleur Bruin
Maat 74x41,5x3 cm - Standaard Franse maten