Paddle racket Osaka Vision Aero

Paddle racket Osaka Vision Aero

€ 161,33

€ 154,74

Only 4 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Paddle racket Osaka Vision Aero

Vision paddle bats hebben door de jaren heen bewezen een uitstekende keuze te zijn voor beginnende en gemiddelde spelers. De Vision Aero serie neemt deze traditionele vormen en combineert ze met Snap® foam en een constructie met een hoger carbongehalte om een lichtere variant te creëren. Deze traditionele vormen bieden een uitstekende balans tussen alle noodzakelijke facetten van het spel, ideaal voor beginners en gevorderde spelers.

De Vision Aero-Power in Lilac Sand was de premier shape die door onze gesponsorde spelers werd gebruikt. Het is de vorm die we hebben gebruikt als basis voor het ontwikkelen van onze nieuwe Power Frame vormen. Het is een traditionele teardrop vorm met een power bar die iets meer stabiliteit en stijfheid biedt dan traditionele teardrop vormen.

Het zwaartepunt ligt iets dichter bij de kop van het racket door de teardrop geometrie. Snap® foam geeft dit racket zijn specifieke gevoel. De filosofie achter dit schuim is om spelers te helpen de bal met zo min mogelijk moeite bij het net te krijgen, en je zult niet teleurgesteld worden.

  • Zand oppervlak
  • Dubbel dek frame
  • Osaka Snapschuim
  • Glasvezel slagvlak
  • Frame van koolstofvezel

Extra informatie

Merk Osaka
Fabrikant SKU 13194-POWER - LILAC-SAND
Kleur stroom/lila-zand
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene