Paddle racket Osaka Vision Aero

Paddle racket Osaka Vision Aero

€ 161,33

€ 78,10

-52%

Only 2 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Paddle racket Osaka Vision Aero

Vision paddle bats hebben door de jaren heen bewezen een uitstekende keuze te zijn voor beginnende en gemiddelde spelers. De Vision Aero serie neemt deze traditionele vormen en combineert ze met Snap® foam en een constructie met een hoger carbongehalte om een lichtere variant te creëren. Deze traditionele vormen bieden een uitstekende balans tussen alle noodzakelijke facetten van het spel, ideaal voor beginners en gevorderde spelers.

De Vision Aero - Control peddel in Iconic Black is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar uitstekende precisie en veel gevoel. Het slagvlak is gemaakt van glasvezel en het frame van met carbon versterkt glasvezel. Deze samenstelling zorgt voor een uitstekende feedback en zeer goede speelbaarheid, tegen een uitstekende prijs.

Dankzij de control shape heeft het een bredere sweetspot, wat meer precisie biedt bij een breder scala aan slagen. Snap® spons geeft dit racket zijn specifieke gevoel. De filosofie achter dit schuim is om spelers te helpen de bal met zo min mogelijk moeite bij het net te krijgen, en je zult niet teleurgesteld worden.

  • Zand oppervlak
  • Dubbel dek frame
  • Osaka Snapschuim
  • Glasvezel slagvlak
  • Frame van koolstofvezel

Extra informatie

Merk Osaka
Fabrikant SKU 13194-CONTROL - ICONIC
Kleur iconisch
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene