Squashracket Oliver Sport Apex 901

Squashracket Oliver Sport Apex 901

€ 151,20

€ 120,57

-20%

Niet op voorraad

Beschrijving

Squashracket Oliver Sport Apex 901

DeAPEX 901 FR is een verrassend racket vanaf de eerste keer dat je hem oppakt! Ondanks zijn lichte gewicht (slechts 105gr) zou je kunnen denken dat het aan kracht en punch ontbreekt... Maar vanaf de eerste slagen krijg je echt een gevoel van kracht en soliditeit in de handgreep dankzij het lichte gewicht naar de kop van het racket.

De stijfheid van het frame zorgt voor veel precisie. Het lichte gewicht zorgt voor wendbaarheid en comfort voor dynamisch en krachtig spel. Men kan gemakkelijk een hoge versnelling van de bal op de pols zetten zonder verlies van controle.

De "revolutionaire" combinatie van Eplon ™ + K12 materialen wordt gebruikt om OLIVER rackets te vervaardigen. Dankzij de nieuwe techniek om koolstofvezels te verwerken, verbeteren de verkregen nieuwe materialen aanzienlijk de mechanische eigenschappen...

Een van de gevolgen van het gebruik van Eplon ™ + K12 materialen is een betere krachtoverbrenging, een betere balcontrole en minder trillingen.

Technisch gezien worden de koolstofvezels zodanig uitgelijnd dat dunne vlakke stroken worden verkregen, die dunner zijn dan die welke met conventionele vezels worden verkregen. Het resultaat is een betere korreldichtheid (meer materiaal in hetzelfde volume). Hierdoor wordt de benodigde hoeveelheid materiaal drastisch verminderd, wat resulteert in een aanzienlijke gewichtsvermindering.

De afdeling onderzoek en ontwikkeling werkt dagelijks aan de verbetering van materialen en productietechnieken om de OLIVER sneeuwschoenen te verkrijgen die u vandaag de dag kent, namelijk lichte, hanteerbare, comfortabele sneeuwschoenen met de beste prestaties op de markt!

Extra informatie

Merk Oliver Sport
Fabrikant SKU 1155
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene