Tennisracket Dunlop Team 260 G1

Tennisracket Dunlop Team 260 G1

€ 104,82

€ 58,53

-44%
Het Dunlop Team 260 G1 tennisracket: wendbaarheid, lichtheid en power dankzij Aeroskin en HM6 carbontechnologieën.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Tennisracket Dunlop Team 260 G1

De Dunlop Team 260 is een gemakkelijke, wendbare sneeuwschoen.

De Aeroskin-technologie helpt de weerstand te verminderen, zodat het racket efficiënter door de lucht beweegt. Het resultaat? Een lichter, wendbaarder racket.

Dankzij de balans van 335 mm, het gewicht van 260 gram en het open snarenpatroon biedt dit racket een uitstekende wendbaarheid en respons, en de mogelijkheid om te pushen voor meer power bij shots.

De Dunlop FX Team 260 is perfect voor beginnende en gevorderde jeugdtennissers die op zoek zijn naar een lichtgewicht racket van koolstofvezel.

Aeroskin technologie

Het is geïnspireerd op de huid van het meest geëvolueerde roofdier in zee, de haai. Zijn gestroomlijnde lichaam is bedekt met microscopisch kleine gaatjes die plaatselijke turbulentie creëren die op zijn beurt de luchtweerstand vermindert. Net als de haai maakt Aeroskin gebruik van een grafische interface met textuur die strategisch op het oppervlak van het racket wordt aangebracht en zorgt voor een betere luchtstroom rond het frame door de wrijving te verminderen. Hierdoor beweegt het racket sneller door de lucht en genereert het meer energie, is het wendbaarder en verbetert het de reactietijd van de speler. Aeroskin vermindert de luchtweerstand tot 25% vergeleken met de vorige Dunlop technologie.

HM6 koolstof technologie

HM6 is geïnspireerd op een van de meest efficiënte en solide structuren in de natuur, de honingraat. De complexe massa van zeshoekige cellen creëert een sterk, lichtgewicht structure dat schokken absorbeert en tegelijkertijd zijn vorm behoudt. Met behulp van een revolutionair productieproces heeft Dunlop een hexagonale koolstofvezel ontworpen structure. HM6 koolstofmateriaal is ingeklemd tussen twee lagen grote koolstof aerogel, waardoor een uitzonderlijk stabiele structure ontstaat. Omdat deze constructie ongewenste frequenties absorbeert, worden ze gelijkmatig verdeeld, waardoor de speler een beter racketgevoel krijgt en minimaal energieverlies, wat gelijk staat aan maximale energieteruggave. HM6 carbon vermindert trillingen tot 10% vergeleken met de vorige Dunlop technologie.

Extra informatie

Merk Dunlop
Fabrikant SKU 10312883
Kleur zwart/eenden blauw
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Team