Jersey FZ Forza Cornwall

Jersey FZ Forza Cornwall
Beginnend op: € 47,90

Niet op voorraad

Beschrijving

Jersey FZ Forza Cornwall
  • Het FZ Forza Cornwall T-shirt is ideaal om te dragen tijdens uw volgende sportsessies.
  • De ademende stof zorgt ook voor uitstekende bewegingsvrijheid en comfort.
  • De kledingstukken van de nieuwe collectie FZ Forza zijn gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen, waarmee het merk bijdraagt aan het respect voor het milieu en het beoefenen van sport met een ecologische geest!
  • Dit t-shirt FZ Forza Cornwall , ideaal voor een club outfit, kan gecombineerd worden met het Coral dames t-shirt voor een perfecte aanvulling.

Stoftechnologieën :

DRYFORZE: DryForze houdt je comfortabel tijdens het spel en zorgt voor maximaal comfort. DryForze zorgt ervoor dat de stof zweet afvoert, snel droogt en heerlijk aanvoelt, en verlengt de levensduur van uw kledingstukken langer dan vergelijkbare technologieën.
STRETCHABLE: De meeste stoffen zijn rekbaar, hetzij door breien, hetzij door toevoeging van elastaan. FZ Forza zorgt ervoor dat het ontwerp precies genoeg stretch heeft om het lichaam te passen en comfortabel te zijn.
ANTI SHRINK: Al onze kledingstukken zijn voorgekrompen om maatverandering te voorkomen - volg het waslabel en uw FZ FORZA kleding blijft jarenlang mooi.
ANTISTATISCH: Wanneer u over de baan beweegt, creëert u statische elektriciteit, maar onze stoffen voorkomen dat kleding aan uw lichaam blijft plakken. Om te voorkomen dat uw kleding statisch wordt, mag u de wasdroger niet gebruiken.

Gemaakt van 100% gerecycled polyester

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 706897
Kleur dresden blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Korte mouwen