Polo Joma Montreal

Polo Joma Montreal

Beginnend op: € 45,81

€ 35,66

-22%
Polo Joma Montreal: elegantie, comfort en prestaties voor racketsporten. Lichtgewicht, ademende stof voert transpiratie af en vermindert onaangename geurtjes. 100% polyester.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,81

€ 35,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Joma Montreal

Poloshirt met korte mouwen voor mannen en jongens. Dit technische tennis- en padelpoloshirt is bijzonder comfortabel voor racketsporten. Met zijn elegante, moderne styling is het lichtgewicht, ademend en biedt het uitstekende bewegingsvrijheid. Het is onmogelijk om hiermee een wedstrijd te verliezen.

Het heeft een klassieke polokraag met een geribde zoom voor een comfortabelere pasvorm. De opening heeft twee aangepaste knopen die verborgen worden door een esthetische patch. Dankzij deze opening wordt stress vermeden en beweging geoptimaliseerd.

Dit tennis- en padelpoloshirt is gemaakt van een lichtgewicht, slijtvast en ademend materiaal. Bij de oksels, waar de meeste transpiratie optreedt, zijn delen gemaakt met Micro-Mesh System-technologie, die transpiratie afvoert en de huid altijd koel houdt. Dus geen ongemak en geen kou na het sporten. Het voorkomt ook schimmelvorming, die verantwoordelijk is voor onaangename geurtjes.

Het visuele effect wordt aangevuld door contrasterende patches, waarin de verhoogde afwerking van het borstgebied wordt benadrukt. Hierdoor vallen kleine golven op de basisstof op dankzij de reliëftechniek.

Het Joma logo is geborduurd voor een elegante touch.

  • Polokraag
  • Lichtgewicht, ademende stof
  • Micro-Mesh technologie op de plekken die het meest transpireren
  • Beperkt onaangename geurtjes
  • 100% polyester

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103210.600
Kleur rojo
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene