Damestrainers K-Swiss K-Varsity

Damestrainers K-Swiss K-Varsity

Beginnend op: € 90,75

€ 64,69

-29%
Verbeter je stijl met de elegante damesschoenen K-Swiss K-Varsity van het gerenommeerde merk K-Swiss.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 64,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers K-Swiss K-Varsity

K-Swiss K-Varsity damesschoenen zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sportieve, elegante stijl. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk K-Swiss en zijn ontworpen om comfort en prestaties te combineren.

Met hun slanke ontwerp en elegante silhouet zijn K-Swiss K-Varsity trainers de perfecte keuze voor elke casual outfit. Of het nu gaat om een ontspannen dagje in de stad of een intensieve sportsessie, deze schoenen zullen je vergezellen in stijl en comfort.

Deze sportschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. De rubberen buitenzool zorgt voor optimale grip, terwijl de inlegzool van memory foam zich perfect naar de vorm van je voet vormt voor ultiem comfort.

K-Swiss K-Varsity trainers zijn niet alleen comfortabel en slijtvast, ze zijn ook zeer veelzijdig. Ze zijn geschikt voor alle sportieve activiteiten, of je nu gaat hardlopen, fitness of zelfs tennissen. Ze zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk gaat of met vrienden uitgaat.

Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke smaak en stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, gedurfde kleuren of meer neutrale, klassieke tinten, er is voor ieder wat wils.

Ervaar comfort en stijl met K-Swiss K-Varsity damesschoenen. Deze schoenen geven je het beste van twee werelden en worden al snel een onmisbare garderobe. Bestel nu en trakteer jezelf op een paar hoogwaardige sportschoenen van K-Swiss.

Extra informatie

Merk K-Swiss
Fabrikant SKU 99075-957-M
Kleur wit/leer
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene