Paddle racket Macron Prime CC Tridens Stealth Pro

Paddle racket Macron Prime CC Tridens Stealth Pro

€ 341,83

€ 280,88

-18%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Paddle racket Macron Prime CC Tridens Stealth Pro

Macron Stealth Pro presenteert de Tridens Racket. Met zijn elegante ontwerp in zilver en zwart. Tridens is het ideale wapen voor agressieve spelers die hun slagen willen controleren. Volledig gemaakt van 20 mm Textreme met een compacte EVA schuimkern, stelt het de speler in staat om het licht te hanteren terwijl het maximale kracht ontwikkelt. Dankzij de hybride vorm. tussen rond en traan. biedt het een middelhoge balans om kracht te garanderen en de gezandstraalde lak zorgt voor een betere controle van spin en schoten. vertical De kern van het racket is voorzien van een brug . genaamd AORTA. die zorgt voor controle over de slagen en trillingen vermindert. Macron Het ontwerp is voorzien van Hero in het midden en de woorden 'Work Hard. Play Harder. Macron staat op de rand. Het racket weegt tussen de 355 en 375 g.

Materiaal

100% EVA CARBON COMPACT:

Koolstofvezel is een microvezelmateriaal dat voornamelijk bestaat uit koolstofatomen. Koolstofvezel biedt verschillende voordelen: zeer hoge stijfheid. hoge treksterkte. lage verhouding gewicht/sterkte. hoge chemische weerstand. hoge temperatuurtolerantie en lage thermische uitzetting.

Bij de productie van koolstofvezel worden de atomen gewoonlijk samengebonden in kristallen die parallel lopen aan de vezelas. De uitlijning van de kristallen geeft de vezel een hoge sterkte-volumeverhouding (hoger dan men op grond van de afmetingen zou verwachten).

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 39020052
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene