Vrouwen padeljurk Macron Cc Lucilla

Vrouwen padeljurk Macron Cc Lucilla

Beginnend op: € 79,66

€ 67,96

-15%

Niet op voorraad

Beschrijving

Vrouwen padeljurk Macron Cc Lucilla

Voor elk spelletje padel hebben sporters de beste sportkleding nodig om optimaal te kunnen presteren. Macron De Lucilla padeljurk is een van de nieuwe producten in de nieuwe padelcollectie . Gemaakt van Interlock stof in een tweekleurige zwarte en witte versie, is het vrijwel gewichtloos op het lichaam, waardoor de speler perfecte bewegingsvrijheid heeft. ultra De stof is ongelooflijk zacht en rekbaar voor een compromisloos comfort op de baan. structure Het zachte en de uitsparingen rond de schouders en armen maken dit een uniek en zeer technisch kledingstuk. Macron De stijl is net zo technisch als de inhoud, dankzij de geplooide rok, de brede contrasterende bandjes en het patroon op het middenstuk, bestaande uit miniatuurhelden in reliëf. De jurk is ideaal om te dragen met de Prisca broek, verkrijgbaar in 3 kleurvarianten. Maak je klaar om uit te blinken en ga de baan op met alle steun die je lichaam nodig heeft met de nieuwe Lucilla padeljurk.

strongstrong< >Technische informatie

  • Lightmesh inzetstukken
  • Opdruk in reliëf

strongstrong< >Materiaal

  • strongstrong< >Zephiro:</ strong> Dankzij de microfilament weven, deze stof is extreem licht. Het is zacht op de huid en zeer ademend. Deze stof is ontwikkeld voor hardlopen.

strong< >Productonderhoud:strong</ >

  • strongstrong< >Voor kleding:</ strong> Machinewas koud (30 ° C) - Niet bleken - Niet in de droger - Gebruik geen wasverzachter - Strijken op lage temperatuur - Niet strijken op prints of logo's - Niet chemisch reinigen.

  • strongstrong Macron < >Voor paddle rackets:</ br> Droog rackets als ze in contact komen met water - Houd uit de buurt van warmtebronnen - Bewaar rackets in een paddle tas met zakken gevoerd met waterdicht materiaal.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 39000029
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene