Sweater met rits Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Sweater met rits Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Beginnend op: € 141,17

€ 117,83

-17%
Het Le Coq Sportif Training N°2 zip-up sweatshirt: de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties voor alle sporters.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,17

€ 117,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met rits Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Het Le Coq Sportif Training N° 2 zip-up sweatshirt is een must-have van het Franse merk Le Coq Sportif. Met zijn elegante ontwerp en ongeëvenaarde kwaliteit is het de perfecte keuze voor zowel sport- als modeliefhebbers.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort dankzij de zachte, lichtgewicht stof. Dankzij de ritssluiting kun je er gemakkelijk in bewegen en wordt de warmte naar wens geregeld. Je kunt het dus dragen als je traint of onderweg bent.

Het iconische Le Coq Sportif logo staat trots op de borst en voegt een vleugje stijl en herkenning toe aan dit sweatshirt. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dus bij elke stijl en smaak.

Of je nu een ervaren atleet of een fashionista bent, het Le Coq Sportif Training N° 2 sweatshirt met rits is een must-have in je garderobe. Het comfort, de kwaliteit en het tijdloze ontwerp maken het een must-have voor elke gelegenheid.

Bestel nu je Le Coq Sportif Training N° 2 zip-up sweatshirt en voeg een vleugje sportiviteit en elegantie toe aan je outfit. Met Le Coq Sportif weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct draagt, ontworpen om lang mee te gaan en je te vergezellen op al je avonturen.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410140
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Jeux Olympiques 2024