T-shirt Gant Washed Graphic

T-shirt Gant Washed Graphic
Beginnend op: € 55,46
Kies voor een casual stijl met het Gant Washed Graphic T-shirt. Een must-have van Gant die comfort en elegantie combineert.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 55,46
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Gant Washed Graphic

Het Gant Washed Graphic t-shirt is de perfecte keuze voor stijlvolle, casual mannen. Dit t-shirt is ontworpen door het gerenommeerde merk Gant, dat bekend staat om zijn tijdloze stijl en hoogwaardige materialen.

Het t-shirt heeft een modern design met een verwassen effect, waardoor het een coole, casual look heeft. Het Gant logo is gedrukt op de voorkant, wat een vleugje verfijning toevoegt aan dit casual t-shirt.

Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardig katoen en is ongelooflijk zacht en comfortabel om te dragen. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid. Of het nu een avondje uit is met vrienden of een casual dagje in de stad, dit t-shirt zal je stijl bondgenoot zijn.

Naast het stijlvolle ontwerp is dit Gant Washed Graphic t-shirt ook erg veelzijdig. Je kunt het gemakkelijk combineren met een jeans voor een casual look of met een geklede broek voor een meer verfijnde look.

Verwen jezelf met comfort en stijl met het Gant Washed Graphic T-shirt. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en is de perfecte keuze voor elke man die op zoek is naar een kwaliteits T-shirt om zijn garderobe mee aan te vullen. Mis de kans niet om dit tijdloze stuk van het beroemde merk Gant nu aan je collectie toe te voegen.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 2013078-637
Kleur california roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene