Sweater met ronde hals Gant Arch Script

Sweater met ronde hals Gant Arch Script
Beginnend op: € 131,08
Ga voor een casual look met ons sweatshirt met ronde hals Gant Arch Script van katoen en polyester. Voeg hem nu toe aan je garderobe!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 131,08
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met ronde hals Gant Arch Script

- materiaal: "katoen en polyester

Het Gant Arch Script sweatshirt met ronde hals is de perfecte keuze voor een casual maar stijlvolle look. Het is gemaakt van een mix van katoen en polyester en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. De klassieke ronde hals en rechte pasvorm maken het tijdloos en gemakkelijk te dragen. Het geborduurde Gant Arch Script logo op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan dit sweatshirt. Dit sweatshirt is perfect voor koele herfstdagen of winteravonden en houdt je onder alle omstandigheden warm en stijlvol. Combineer het met een jeans voor een casual look of met een chinobroek voor een gekledere look. Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is onmisbaar in je garderobe. Of je nu fan bent van het merk Gant of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitssweatshirt, het Gant Arch Script sweatshirt met ronde hals zal aan al je verwachtingen voldoen. Voeg het nu toe aan je kledingcollectie voor een vleugje tijdloze, elegante stijl."

Het Gant Arch Script sweatshirt met ronde hals is een must-have voor wie comfort en elegantie wil combineren. Ontworpen door het beroemde merk Gant, is het gemaakt van een mix van katoen en polyester voor optimaal comfort en duurzaamheid.

Met zijn klassieke ronde hals en rechte snit is dit sweatshirt tijdloos en geschikt voor alle gelegenheden. Het gestroomlijnde ontwerp maakt het makkelijk te dragen bij elke outfit. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een avondje met vrienden, het Gant Arch Script sweatshirt zal je modieuze bondgenoot zijn.

Het geborduurde Gant Arch Script logo op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan dit sweatshirt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en stijl. Je kunt het dragen met een jeans voor een casual look of met een chinobroek voor een gekledere look.

Dit sweatshirt is ideaal voor koele herfstdagen of winteravonden en houdt je warm en stijlvol tegelijk. Het comfort en de kwaliteit maken het een essential in je garderobe. Of je nu fan bent van het merk Gant of op zoek bent naar een kwaliteitssweatshirt, het Gant Arch Script sweatshirt met ronde hals zal aan al je verwachtingen voldoen.

Met zijn tijdloze, elegante stijl is het Gant Arch Script sweatshirt met ronde hals een must-have voor elk seizoen. Voeg het nu toe aan je kledingcollectie voor een casual en chique look look voor alle gelegenheden. Verwen jezelf met dit kwaliteitssweatshirt voor een onberispelijke stijl bij elke gelegenheid.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 2006074-433
Kleur avondblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene