Logo markeringen Victor

Logo markeringen Victor
€ 14,02
Verbeter je badmintonspel met Victor logomarkers, ontworpen door het beroemde merk Victor voor badmintonfans.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Logo markeringen Victor

Victor logomarkers zijn essentiële accessoires voor alle badmintonliefhebbers. Deze markers, gemaakt door het beroemde merk Victor, zijn speciaal ontworpen voor fans van deze dynamische en veeleisende sport.

Met hun elegante design en kenmerkende Victor logo voegen deze markers een vleugje stijl toe aan je badmintonuitrusting. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, deze markers gaan met je mee naar court om je te helpen de score bij te houden en je te concentreren op je spel.

Deze markers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en slagvast, waardoor ze een langetermijninvestering zijn voor elke badmintonspeler. Door hun compacte formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen in je sporttas, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het spelen of trainen.

Dankzij het slimme ontwerp zijn deze markers ook gemakkelijk te gebruiken. Je kunt gemakkelijk aan de wieltjes draaien om de score te verhogen en ze in één beweging weer op nul zetten. Je hoeft niet te worstelen met vellen papier of pennen, deze markers besparen je tijd en zorgen dat je je kunt concentreren op je spel.

Of je nu enkelspel of dubbelspel speelt, deze Victor logomarkers zijn een essentieel accessoire voor elke badmintonspeler die de score nauwkeurig en stijlvol wil bijhouden. Voeg ze vandaag nog toe aan je badmintonuitrusting om je speelervaring te verbeteren!

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 170600-170650
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene