Squashbal Victor (x2)

Squashbal Victor (x2)
€ 10,99
Verbeter je squashspel met Victor squashballen, de keuze van kampioenen. Duurzaamheid en prestaties gegarandeerd.

Niet op voorraad

Beschrijving

Squashbal Victor (x2)

De Victor blister squashbal (x2) is de ideale keuze voor tous squashspelers die op zoek zijn naar superieure prestaties op de baan. Deze bal is vervaardigd door het beroemde merk Victor en is ontworpen om uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid te bieden.

Bij squash is de kwaliteit van de bal essentieel voor een soepel en nauwkeurig spel. Met de Victor blister squashbal (x2) kun je er zeker van zijn dat elk schot nauwkeurig en effectief zal zijn. De regelmatige rebond en uniforme rotatie helpen je het spel te controleren en te winnen.

De Victor (x2) blister squashbal is ook extreem duurzaam, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve keuze is voor regelmatige spelers. Deze bal is gemaakt van hoogwaardige materialen, is bestand tegen herhaalde slagen en behoudt zijn speeleigenschappen zelfs na langdurig gebruik.

Bovendien is de Victor blister squashbal (x2) goedgekeurd door de squashfederaties, waardoor hij voldoet aan de huidige normen en voorschriften. Je kunt er dus zeker van zijn dat je speelt met een bal van professionele kwaliteit die voldoet aan de strengste eisen.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de Victor blister squashbal (x2) is een essentiële keuze om je spel te verbeteren. Het ergonomische ontwerp en de gripvaste textuur maken hem gemakkelijk te hanteren en nauwkeurig te slaan.

Kortom, de Victor blister squashbal (x2) is een product van topkwaliteit dat garant staat voor een uitzonderlijke speelervaring op de court squashbaan. Mis de kans niet om je prestaties te verbeteren en indrukwekkende resultaten te behalen met deze topklasse squashbal van Victor. Vertrouw op kwaliteit en kies de Victor blister squashbal (x2) voor je volgende wedstrijden!

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 117020-117080
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Gele ballen
Hoeveelheid per product 2