Squashbal Victor (x2)

Squashbal Victor (x2)
€ 10,99
Verbeter je spel met Victor premium squashballen, ontworpen voor optimale prestaties op court.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Squashbal Victor (x2)

Victor squashballen zijn een ideale keuze voor squashspelers van alle niveaus tous. Deze ballen zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Victor, dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties in de squashwereld. Met deze set van twee ballen ben je klaar om het op te nemen tegen je tegenstanders op de baan.

Deze ballen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en bieden een goede grip en een perfecte rebond voor een soepel, nauwkeurig spel. De afmetingen en het gewicht voldoen aan de officiële squashnormen, zodat je met vertrouwen kunt spelen in de competitie.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, deze squashballen van Victor zijn geschikt voor alle spelersniveaus tous. Ze helpen je om je techniek te ontwikkelen en je spel te verbeteren. Bovendien gaan ze langer mee dan gewone squashballen, waardoor ze een waardevolle investering voor je sport zijn.

Met Victor squashballen ben je verzekerd van een soepel, probleemloos spel. Door hun superieure kwaliteit zijn ze de favoriete keuze van squashspelers over de hele wereld. Dus voeg deze ballen toe aan je squashuitrusting voor intense, spannende wedstrijden.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 117019-117050
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Rode ballen
Hoeveelheid per product 2