Squashbal Victor

Squashbal Victor
€ 5,10
Domineer de court squashbaan met de hoogwaardige Victor squashbal, ontworpen door Victor.

Niet op voorraad

Beschrijving

Squashbal Victor

De Victor squashbal is een must-have keuze voor tous fans van deze spannende sport. Deze bal is gemaakt door het beroemde merk Victor en is ontworpen om topprestaties te leveren op de squashbaan court.

Deze bal is speciaal ontworpen voor squash en is gemaakt van hoogwaardige materialen die een uitzonderlijke duurzaamheid garanderen. Het rubberen oppervlak biedt optimale grip op court, waardoor snelle, nauwkeurige uitwisselingen mogelijk zijn. Bovendien zorgt de rubberen constructie met hoge compressie voor een nauwkeurige en consistente rebond, waardoor het de ideale bal is voor spelers van alle niveaus tous.

De Victor squashbal heeft ook een uitstekende rebond kwaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor competitieve wedstrijden. Het gewicht en de afmetingen voldoen aan de officiële squashnormen, waardoor het een goedgekeurde bal is voor toernooien en kampioenschappen.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de Victor squashbal staat garant voor een soepele en plezierige speelervaring. Met zijn superieure productiekwaliteit en zorgvuldige ontwerp presteert deze bal niet alleen goed op de court baan, maar ziet hij er ook geweldig uit.

Vertrouw op het gerenommeerde merk Victor om je te voorzien van een kwaliteitssquashbal die aan al je verwachtingen op het gebied van prestaties en duurzaamheid zal voldoen. Geniet van een intens en spannend potje squash met de Victor squashbal.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 116920-116970
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Dubbele gele ballen
Hoeveelheid per product 1