Badminton/volleybalset Franklin Starter

Badminton/volleybalset Franklin Starter

€ 60,50

€ 50,19

-17%
Veel plezier in de buitenlucht met de set badminton/volleybal Franklin Starter. Alles wat je nodig hebt voor het klassieke spel is inbegrepen, voor tous leeftijden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Badminton/volleybalset Franklin Starter

De Franklin Sports Volleybal-ball en badmintonset is een klassiek buitenspel dat uren speelplezier oplevert voor alle leeftijden tous. De set bevat alles wat je nodig hebt voor een dag plezier: (1) set volleybal-/badmintonpalen en -net, (4) stalen badmintonrackets, (2) birdies gemaakt van nylon, (1) PVC-volleybal. De gecombineerde volleybal/badmintonset is gemakkelijk mee te nemen naar je volgende picknick, barbecue of feestje en zal zeker een hit zijn. Volleybal-ball en badminton zijn klassieke en tijdloze achtertuinspelletjes die leuk zijn voor tous leeftijden... breng deze set vandaag nog mee naar je volgende bijeenkomst!


FUN VOOR TOUS! Deze complete klassieke sport kan worden beoefend door tous leeftijden omdat het net gemakkelijk in hoogte kan worden versteld. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om van beide sporten te genieten!


HET EENVOUDIG TE MONTAGE BOODSYSTEEM bevat een polyethyleen paal met een diameter van 1 inch die verstelbaar is van 5' 1" tot 8' hoog. Het net is 20' x 1.5'.


Accessoires zijn tous inbegrepen: (4) stalen badmintonrackets, (2) nylon vogels, (6) haringen en spandraden, (1) ballenpomp en naald en (1) PVC volleybal-ball.


PERFECT voor het strand, de achtertuin, een uitje of je volgende feestje. Het zit 'm in de details en deze set combo bevat alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier.


Maak herinneringen met familie en vrienden die een leven lang meegaan met deze complete set volleybal-ball en badminton combo. Deze set bevat twee klassieke spellen waar mensen van tous leeftijd van kunnen genieten.

Extra informatie

Merk Franklin
Fabrikant SKU 50610
Kleur wit/oranje
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1