Zolen Noene Ergonimic 3D

Zolen Noene Ergonimic 3D

Beginnend op: € 40,23

€ 36,00

-11%
Geef je tennisspel meer energie met Noene Ergonomic 3D inlegzolen van Noene. Ontworpen voor intensiteit, comfort en elasticiteit zijn gegarandeerd.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,23

€ 36,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zolen Noene Ergonimic 3D

Speciaal ontworpen voor intensieve en dynamische activiteiten. De dubbele laag AirFoam en E.V.A. zorgt voor comfort en elasticiteit. De ergonomische vorm van de E.V.A. versteviging (oranje) geleidt de hiel en ondersteunt de voetboog tijdens richtingsveranderingen en sprongen. Beschermt met een 1 mm lange laag NOENE® over de hele lengte en een speciale hielinzet. De driedimensionale basis verbetert de grip in de schoen. Vervangt deorigine inlegzool.

NOENEis een innovatief trillingabsorberend elastomeer dat bestaat uit kristallijne microcellen en dat dankzij de interne structure en de speciale samenstelling bijzondere eigenschappen heeft waardoor het zich onderscheidt van traditionele elastomeren. De belangrijkste eigenschap van het materiaal NOENE® is zijn visco-elasticiteit, een echte filter die in staat is om de negatieve energie van schokken te absorberen en te verspreiden. NOENEDit betekent dat het materiaal niet varieert naargelang de kracht van de impact of het gewicht dat het ontvangt, en bescherming durant biedt gedurende de hele levensduur van het product. Materialen zoals "Gel" en afgeleiden daarvan hebben goede flexibiliteit en dempende eigenschappen, maar het gevoel van comfort en het "wow"-effect zijn vaak van korte duur en de bescherming tegen schokken en trillingen slijt in zeer korte tijd court. Zachte materialen gedragen zich, wanneer ze hun maximale compressie of verbrijzeling bereiken, als stijve materialen... in tegenstelling tot NOENE. Het materiaal NOENE® wordt geproduceerd in Suisse volgens strenge kwaliteitscriteria, in overeenstemming met ISO 9001 en ISO 14001 normen, voor een betere bescherming van het milieu. De doeltreffendheid van NOENE® is aangetoond door wetenschappelijke studies en laboratoriumtests uitgevoerd aan het Instituut voor Biomechanica op Valence en aan de École Polytechnique op Milan. De NOENE® technologie absorbeert en verspreidt tot 96% van de negatieve energiegolven die worden geproduceerd door schokken en trillingen en beschermt gewrichten tegen trauma's en pijnlijke ontstekingen (bijv. tibiale periostitis, fasciitis plantaris, peesontsteking, hielspoor, enz.)). NOENE is bekroond met het APMA-label (American Podiactric Medical Association), dat wordt toegekend aan producten die door een wetenschappelijk comité zijn beoordeeld als effectief voor de gezondheid van de voeten en van significante waarde wanneer ze worden gebruikt als onderdeel van een dagelijks verzorgingsprogramma.

Extra informatie

Merk Noene
Fabrikant SKU 4963000
Kleur oranje/zwart
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene