Paddle racket Macron CC Leonidas Light Powder

Paddle racket Macron CC Leonidas Light Powder

€ 170,41

€ 141,89

-17%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Paddle racket Macron CC Leonidas Light Powder

Macron presenteert het Leonidas Light Powder Racket. Met een modern, volledig wit ontwerp en een gouden patroon, is het ontworpen voor regelmatige spelers die een racket met hoge prestaties willen, maar met minder gewicht voor meer comfort. Het is een racket dat zowel kracht als controle garandeert. ultra Volledig gemaakt van 3K koolstofvezel met een zachte kern van EVA-schuim, waardoor de speler het met veel lichtheid kan hanteren. De ronde vorm zorgt voor een centrale sweetpot om maximale controle te garanderen. Macron Op het ontwerp staat de Hero in het midden en de woorden 'Work Hard. Play Harder. Macron het motto van . staat op de rand geschreven. Het batje weegt tussen 335 en 355 g.

Materiaal

100% EVA CARBON COMPACT:

Koolstofvezel is een microvezelmateriaal dat voornamelijk bestaat uit koolstofatomen. Koolstofvezel biedt verschillende voordelen: zeer hoge stijfheid. hoge treksterkte. lage verhouding gewicht/sterkte. hoge chemische weerstand. hoge temperatuurtolerantie en lage thermische uitzetting.

Bij de productie van koolstofvezel worden de atomen gewoonlijk samengebonden in kristallen die parallel lopen aan de vezelas. De uitlijning van de kristallen geeft de vezel een hoge sterkte-volumeverhouding (hoger dan men op grond van de afmetingen zou verwachten).

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 39020055
Kleur wit/bruin
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene