Paddle racket Macron CC Leonidas

Paddle racket Macron CC Leonidas

€ 170,41

€ 146,04

-14%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Paddle racket Macron CC Leonidas

Macron presenteert het Leonidas Gold paddle racket. Met zijn moderne volledig zwarte ontwerp en gouden patroon, is het ontworpen voor regelmatige spelers die een high-performance racket willen. Het is een racket dat zowel kracht als controle garandeert. Volledig gemaakt van 3K koolstofvezel met een compacte kern van EVA-schuim, kan de speler het zeer licht hanteren. De ronde vorm zorgt voor een grote, centrale sweetspot om maximale controle te garanderen. Macron Het ontwerp is voorzien van Hero in het midden en de woorden 'Work Hard. Play Harder. Macron het motto van . staat op de rand geschreven. Het bat weegt tussen de 355 en 375 g.


Materiaal 100% CARBON EVA COMPACT:

Koolstofvezel is een microvezel die voornamelijk bestaat uit koolstofatomen. Koolstofvezel biedt verschillende voordelen: zeer hoge stijfheid. hoge treksterkte. lage verhouding gewicht/sterkte. hoge chemische weerstand. hoge temperatuurtolerantie en lage thermische uitzetting.

Bij de productie van koolstofvezel worden de atomen gewoonlijk samengebonden in kristallen die parallel lopen aan de as van de vezel. De uitlijning van de kristallen geeft de vezel een hoge sterkte-volumeverhouding (hoger dan men op grond van de afmetingen zou verwachten).

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 39020054
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene