Mouwloos jasje Sergio Tacchini Bane

Mouwloos jasje Sergio Tacchini Bane

Beginnend op: € 90,74

€ 54,39

-40%
Het mouwloze jack van Sergio Tacchini Bane is een must-have voor zowel sportfans als fashionista's. Gemaakt door het beroemde merk, niet te missen!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,74

€ 54,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mouwloos jasje Sergio Tacchini Bane

Het Sergio Tacchini Bane mouwloze jack is een onmisbaar kledingstuk voor sport- en modeliefhebbers. Dit jack van het beroemde merk Sergio Tacchini combineert stijl en functionaliteit om je bij al je activiteiten te vergezellen.

Dankzij het mouwloze ontwerp biedt dit lichtgewicht jack ongeëvenaarde bewegingsvrijheid, ideaal voor intensieve trainingssessies of actieve dagjes uit. De nauwsluitende snit omhelst het lichaam voor een stijlvol silhouet en biedt optimaal comfort.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel slijtvast als ademend, waardoor het een ideale keuze is voor alle seizoenen. Vochtregulerende technologie voert transpiratie af om je droog en koel te houden, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Het iconische Sergio Tacchini logo is geborduurd op de borst, wat een vleugje stijl en verfijning toevoegt aan dit mouwloze jack. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het gemakkelijk kunt combineren met je sport- of vrijetijdskleding voor een unieke en trendy look.

Naast het stijlvolle ontwerp biedt dit mouwloze jack ook praktische functies zoals zakken met rits om je kleine benodigdheden veilig in op te bergen. Of je nu hardloopt, traint of gewoon ontspant, dit jack zal je vertrouwde bondgenoot zijn.

Het Sergio Tacchini Bane mouwloze jack is een must-have voor tous mode- en sportfans. Dus wacht niet langer, voeg dit veelzijdige en stijlvolle jack vandaag nog toe aan je collectie en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38825-202
Kleur nvy/ een rode
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1