Polo Sergio Tacchini Faroe

Polo Sergio Tacchini Faroe

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Ontdek de Polo Sergio Tacchini Faroe, het mode- en sportartikel. Elegant, uitzonderlijke kwaliteit, voor liefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini Faroe

De Sergio Tacchini Faroe polo is een must-have voor tous mode- en sportliefhebbers. Met zijn elegante ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit is dit poloshirt een must-have in de garderobe van elke moderne man.

Het Sergio Tacchini Faroe poloshirt is ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, dat al meer dan 50 jaar bekend staat om zijn topsportkleding. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met innovatie om kleding te bieden die zowel stijlvol als functioneel is.

Dit poloshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. De ademende stof houdt je huid koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten. Bovendien is de polo ontworpen voor volledige bewegingsvrijheid, zodat je je gemakkelijk kunt bewegen.

Een van de hoogtepunten van deze polo is het elegante, tijdloze ontwerp. Met een V-hals en korte mouwen kan deze polo voor elke gelegenheid worden gedragen, of het nu gaat om een dagje golfen, een avondje uit in de stad of een avondje uit met vrienden. Het geborduurde Sergio Tacchini logo op de borst voegt een vleugje verfijning toe.

De Sergio Tacchini Faroe polo is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zodat je kunt kiezen voor de kleur die het beste bij je persoonlijke stijl past. Bovendien verbetert de slanke pasvorm je silhouet voor een stijlvolle en trendy look.

Dit poloshirt is een ideale keuze voor mannen die zowel comfort als stijl willen. Draag het met een chinobroek of sportshort voor een casual maar stijlvolle look look. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en blijft het zelfs na meerdere wasbeurten in perfecte staat.

Kortom, de Sergio Tacchini Faroe polo is een product van topkwaliteit dat stijl, comfort en duurzaamheid combineert. Met dit kledingstuk in je garderobe ben je klaar om elke gelegenheid elegant en zelfverzekerd tegemoet te treden. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38588-214
Kleur nvy/app rood
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1