Vrouwenrok Sergio Tacchini Pliage

Vrouwenrok Sergio Tacchini Pliage

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Kies voor tijdloze elegantie met de damesrok Sergio Tacchini Pliage. Een must-have voor alle moderne vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenrok Sergio Tacchini Pliage

De Sergio Tacchini Pliage damesrok is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, moderne stijl. Deze rok van het beroemde Italiaanse kledingmerk Sergio Tacchini is een echte must-have in je garderobe.

Deze rok is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt absoluut comfort terwijl hij je vrouwelijke silhouet benadrukt. Het geplooide ontwerp voegt een vleugje originaliteit en dynamiek toe aan je outfit. Of je hem nu draagt voor een dag op het werk, een avondje uit met vrienden of een romantische date, de rok Sergio Tacchini Pliage zal je vergezellen in stijl en elegantie.

Met zijn flatterende snit en perfecte lengte past deze rok bij alle lichaamsvormen. Dankzij de vloeiende stof léger kun je je vrij bewegen en het meeste uit je dag halen. Bovendien past de elastische tailleband zich aan je vorm aan, waardoor je optimale ondersteuning krijgt.

Sergio Tacchini staat bekend om zijn expertise en aandacht voor detail. De rok Sergio Tacchini Pliage is daarop geen uitzondering, met zijn onberispelijke afwerking en discreet geborduurd logo op de zijkant. Deze rok belichaamt perfect het huwelijk tussen Italiaanse stijl en topkwaliteit.

Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en je kunt hem gemakkelijk combineren metautres stukken uit je garderobe om unieke en originele outfits te creëren. Combineer hem met een T-shirt voor een casual look look, of met een blouse voor een chiquere en geraffineerde stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos met de damesrok Sergio Tacchini Pliage.

Kortom, de Sergio Tacchini Pliage damesrok is een must-have voor alle vrouwen die comfort, elegantie en originaliteit willen combineren. Ga dus meteen aan de slag en voeg dit kwaliteitsstuk toe aan je garderobe. Je zult niet meer zonder kunnen!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38485-297
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1