Damesjurk Sergio Tacchini Tangram

Damesjurk Sergio Tacchini Tangram

Beginnend op: € 75,61

€ 45,68

-40%
Ontdek de damesjurk Sergio Tacchini Tangram, een elegant en casual kledingstuk voor alle vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,61

€ 45,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Sergio Tacchini Tangram

De damesjurk Sergio Tacchini Tangram is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een stijl die zowel elegant als casual is. Met zijn unieke ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit is deze jurk een must-have voor alle fashionista's.

Het Italiaanse merk Sergio Tacchini staat bekend om zijn expertise in hoogwaardige sportkleding en deze jurk is daarop geen uitzondering. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en duurzaamheid.

Het Tangram patroon, geïnspireerd opart en Chinese geometrie, geeft een vleugje originaliteit en moderniteit aan deze klassieke jurk. De slanke pasvorm met versterkt het vrouwelijke silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid.

Deze jurk is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden. Elle kan ook gemakkelijk worden aangevuld voor een meer verfijnde of casual look look.

Door te kiezen voor de damesjurk Sergio Tacchini Tangram kies je voor een tijdloze, elegante stijl en steun je tegelijkertijd een merk dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Deze jurk is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op je garderobe. Mis de kans niet om je te onderscheiden van de massa met dit unieke stuk uit de Sergio Tacchini collectie.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38474-130
Kleur wit/multi
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1