Donsjack Sergio Tacchini Dhule

Donsjack Sergio Tacchini Dhule

Beginnend op: € 110,91

€ 66,88

-40%
Blijf warm en trendy deze winter met de Sergio Tacchini Dhule donsjas, ontworpen door het beroemde Italiaanse merk. Comfort en stijl gegarandeerd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,91

€ 66,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Sergio Tacchini Dhule

De Sergio Tacchini Dhule donsjas is een must-have om warm en stijlvol te blijven deze winter. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, elle is de perfecte mix van comfort en stijl. Gemaakt van gewatteerde stof en gewatteerd met dons van topkwaliteit, houdt deze donsjas je warm in zelfs het koudste weer.

Het elegante, tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig kledingstuk dat bij al je outfits past. Of het nu voor een dagje in de stad is of voor een tochtje naar de bergen, het donsjack Sergio Tacchini Dhule is je bondgenoot om de winterkou in stijl te trotseren. Bovendien zorgt de zorgvuldige afwerking, zoals het geborduurde logo op de borst en de leren details, voor een vleugje verfijning.

Maar dit donsjack is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, elle is ook uiterst praktisch. De opstaande kraag en verstelbare capuchon bieden effectieve bescherming tegen wind en regen. Zijzakken met rits houden je essentials veilig bij de hand. En dankzij de tweewegrits kun je de temperatuur naar wens regelen.

Kortom, het Sergio Tacchini Dhule donsjack combineert alle kwaliteiten die je zoekt in een donsjack: warmte, comfort, stijl en functionaliteit. Dus trakteer jezelf op de must-have van dit seizoen. Je zult niet meer zonder kunnen!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38348-200
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1