Spons pols Donic

Spons pols Donic
€ 6,96
Verbeter je tafeltennisspel met Donic spons polsbandjes, gemaakt door 's werelds meest vertrouwde sportmerk, Donic.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Spons pols Donic

De sponspols Donic is het essentiële accessoire voor alle tafeltennissers. Ontworpen door het beroemde merk Donic, combineert deze spons polsband comfort en prestaties om je te ondersteunen tijdens je meest intense wedstrijden.

Deze spons-polsband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en absorberend, voor optimaal comfort tijdens het spelen. De zachte, pluche textuur beschermt je huid tegen schuren en irritatie, zodat jij je volledig op je spel kunt concentreren.

Dankzij het absorberende vermogen helpt deze spons-polsband je ook om je handen droog te houden en een stevige grip op je racket te behouden, zelfs tijdens de meest intense uitwisselingen. Geen glibberige handen of ballen die uit de hand lopen meer, met de spons-polsband Donic kun je alles geven op de baan.

Het slanke, elegante ontwerp, in de kleuren van het merk Donic, zal ook alle tafeltennisfans aanspreken. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, deze sponsarmband zal je bondgenoot zijn in het verbeteren van je spel en het beste van jezelf geven.

Praktisch en gemakkelijk te gebruiken, schuif hem gewoon om je pols voordat je aan je spel begint. Hij is licht en compact, discreet en staat je spel niet in de weg.

Kortom, de spons-pols Donic is een essentieel accessoire voor alle tafeltennissers die comfort en prestaties willen combineren. Dus aarzel niet, koop nu deze badstoffen polsband van topkwaliteit en verbeter je spel op de baan!

Extra informatie

Merk Donic
Fabrikant SKU 300297100
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene