Cap Donic

Cap Donic
€ 16,03
Geef je tafeltennisspel een boost met de Donic cap, ontworpen door het gerenommeerde merk Donic. Een must-have voor tennisfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap Donic

De Donic cap is een must-have sportaccessoire voor elke tafeltennisfan. Ontworpen door het Duitse merk Donic, toonaangevend op het gebied van tafeltennis, combineert deze cap stijl en functionaliteit perfect.

De Donic pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort tijdens je trainingen of wedstrijden. Het gebogen vizier beschermt je ogen effectief tegen de zon, zodat je een helder vision kunt houden tijdens het spelen.

Naast praktisch is deze pet ook erg stijlvol. Het strakke ontwerp met benadrukt het iconische Donic logo en bevestigt je passie voor deze dynamische en opwindende sport.

Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, de Donic pet zal je onmisbare bondgenoot zijn op het veld. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle hoofden en dankzij het verstelsysteem aan de achterkant kun je de maat eenvoudig aanpassen voor een perfecte pasvorm.

Of je nu binnen of buiten speelt, de Donic pet biedt effectieve bescherming tegen de zon en transpiratie. Het lichtgewicht, ademende ontwerp houdt je koel en droog tijdens het spelen.

Bovendien is deze pet ook gemakkelijk te onderhouden. Hij is gemakkelijk met de hand te wassen en behoudt zijn vorm en kleuren, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Laat de zon of transpiratie je niet hinderen tijdens je tafeltenniswedstrijden, kies voor de Donic cap en wees klaar om op je best te presteren. Bestel nu en voeg dit essentiële accessoire toe aan je tafeltennisuitrusting. Met de Donic cap ben je klaar om het op te nemen tegen elke tegenstander op de baan!

Extra informatie

Merk Donic
Fabrikant SKU 300293700
Kleur gemengd grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene