Padel schoenen Head Motion Pro

Padel schoenen Head Motion Pro

Beginnend op: € 161,33

€ 157,27

Ontdek de innovatieve HEAD Motion Pro padelschoen, ontworpen in samenwerking met professionele spelers voor ultieme prestaties op de baan.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 161,33

€ 157,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Padel schoenen Head Motion Pro

HEAD biedt voor het eerst een schoen die speciaal is ontworpen voor padel. Ontwikkeld in samenwerking met pro padelspelers van HEAD, biedt de nieuwe MOTION PRO PADEL MEN schoen 360-graden bewegingsvrijheid en hoge prestaties, met modern comfort, grote stabiliteit en uitstekend ademend vermogen, allemaal zonder in te leveren op lichtheid.
Getest in samenwerking met MONDO, de officiële vloerenleverancier van de WPT, verbetert het geavanceerde ontwerp van de buitenzool de grip in alle richtingen. Om uitzonderlijk comfort te garanderen heeft de schoen een volledig elastisch voetbed. De tussenzool bevat lichtgewicht, zeer responsief DynaFoam, ontworpen met kleine luchtcellen. De combinatie van de TPU tussenzool, het verstevigde bovenwerk en de Lateral Control+ technologie biedt veel stabiliteit. Om je voeten koel te houden heeft de MOTION PRO PADEL MEN een ademende mesh stof en een geventileerd mid-cooling systeem. Het opvallende ontwerp met een groot HEAD logo draagt bij aan de moderne uitstraling.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 273603
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Motion Pro
Shoe Surface Clay