Weerbestendige outdoor tafeltennistafel met wielen en net Donic 1000 [Grootte 274x152,5x76 cm]

Weerbestendige outdoor tafeltennistafel met wielen en net Donic 1000 [Grootte 274x152,5x76 cm]

€ 634,24

€ 521,23

-18%
Speel tafeltennis in elk seizoen met de buitentafel Donic 1000, ontworpen om de elementen te weerstaan, inclusief wielen en net.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Weerbestendige outdoor tafeltennistafel met wielen en net Donic 1000

Ontdek onze nieuwste tafeltennisinnovatie: de weerbestendige Donic 1000 tafeltennistafel voor buiten. Ontworpen door het beroemde merk Donic, combineert deze tafel prestaties en duurzaamheid voor een optimale buitenspeelervaring.

Of je nu een amateur of een ervaren speler bent, deze tafeltennistafel is ideaal om je favoriete sport buiten te spelen. Dankzij de weerbestendigheid kun je het hele jaar door spelen, bij regen, zonneschijn of sneeuw.

Met de ingebouwde wielen is deze tafel gemakkelijk te vervoeren en kan hij overal worden neergezet, of het nu in je tuin is, op een camping of in een park. Zo kun je in optimaal comfort genieten van een potje tafeltennis met je familie, vrienden of zelfs in je eentje.

Het meegeleverde net is ook weerbestendig en zorgt voor een goede spanning voor een soepele, nauwkeurige baluitwisseling. Je kunt je dus volledig concentreren op je spel zonder je zorgen te maken over de uitrusting.

De Donic 1000 outdoor tafeltennistafel heeft ook een antireflecterend harsoppervlak, dat zorgt voor een gelijkmatige rebond en uitstekende grip voor een meer rapide en nauwkeurig spel. Bovendien zorgt het structure gegalvaniseerd stalen frame voor maximale stabiliteit en stevigheid.

Door te kiezen voor de Donic 1000 tafeltennistafel voor buiten, kies je voor een kwaliteitsproduct met een lange levensduur en hoge prestaties dat je zal vergezellen bij al je tafeltennisspellen in de buitenlucht. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze weerbestendige tafeltennistafel en geniet van een spannend spel buiten!

Extra informatie

Merk Donic
Fabrikant SKU 230291000
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 274x152,5x76 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene