Loopband DKN Technology CT Pro [Grootte 196,5x93,5x155 cm]

Loopband DKN Technology CT Pro [Grootte 196,5x93,5x155 cm]

€ 5.036,63

€ 3.931,82

-22%
Verander je training met de loopband DKN Technology CT Pro - de nieuwe maatstaf voor fitness.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Loopband DKN Technology CT Pro

Product : Curve loopband - revolutioneer je fitnessroutine
Ontdek de Curve loopband, een revolutionaire innovatie die je fitnesservaring herdefinieert. Neem afscheid van de traditionele gemotoriseerde loopband en verwelkom een nieuw tijdperk van intuïtieve, boeiende cardiotraining die door jou wordt bestuurd. De Curve loopband is niet zomaar een stuk fitness, het is een dynamisch platform dat is ontworpen om je trainingen te verbeteren en je fitness doelen te bereiken.
Belangrijkste kenmerken:
Prestaties aangedreven door menselijke energie: In tegenstelling tot conventionele gemotoriseerde loopbanden maakt de Curve-loopband gebruik van de energie en inspanning die je in elke pas stopt. Het innovatieve gebogen ontwerp dwingt je om de kracht van je lichaam te gebruiken om de beweging in gang te zetten en vol te houden, waardoor trainen uitdagender en belonender wordt.
Reactief en intuïtief: De Curve loopband past zich in realtime aan je tempo aan. Hoe sneller je loopt, hoe steiler de helling wordt, wat een natuurlijke weerstand biedt waarmee je je grenzen kunt verleggen terwijl je de controle behoudt. De overgang tussen wandelen, jogging en sprinten is naadloos.
Innovatief LED-scherm: Blijf geïnformeerd en gemotiveerd met het geïntegreerde LED-scherm. Bekijk essentiële trainingsgegevens zoals snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën en hartslag. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kun je je concentreren op het bereiken van je fitnessdoelen.
Low-impact training: Het ergonomische ontwerp van de Curve loopband vermindert de belasting op gewrichten in vergelijking met traditionele loopbanden. Knieën en enkels worden minder belast, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die herstellen van een blessure of op zoek zijn naar een gewrichtsvriendelijke training.
Ruimtebesparend ontwerp: Met zijn compacte afmetingen is de Curve loopband ideaal voor thuisgymnastiek, fitness studio's en commerciële ruimtes. Je hebt geen source stroomvoorziening, stekkers of ingewikkelde installaties nodig, waardoor je meer ruimte hebt om te trainen.
Veelzijdigheid en maatwerk: Of je nu een topsporter bent of een beginner, de Curve loopband is geschikt voor een breed scala aan fitnessniveaus. Pas je intensiteit aan door je loophouding, paslengte en snelheid te veranderen, voor een persoonlijke trainingservaring.
Milieuvriendelijk en efficiënt: Draag bij aan duurzame ontwikkeling met het groene energieconcept van de Curve loopband. Omdat hij zonder elektriciteit werkt, verminder je actief je empreinte ecologische voetafdruk terwijl je aan je trainingsprogramma blijft werken.
Waarom kiezen voor de Curve loopband?
De Curve loopband combineert technologie, innovatie en menselijke kracht om een ongeëvenaarde cardio-ervaring te creëren. Het daagt je grenzen uit, stimuleert een goede loopvorm en geeft je een gevoel van prestatie bij elke training. Omarm de toekomst van fitness met de Curve loopband en neem als nooit tevoren de leiding over je welzijnsreis.
Transformeer je training, transformeer jezelf. Stap op de Curve loopband en herdefinieer wat het betekent om te rennen, sprinten en uit te blinken in je fitnessinspanningen.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20705
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 196,5x93,5x155 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1