Hometrainer DKN Technology Speedbike Pro X

Hometrainer DKN Technology Speedbike Pro X

Beginnend op: € 1.003,29

€ 783,74

-22%
DKN Technology Speedbike Pro XDe ultieme fitness ervaring met iConsole+ en de integraties met Zwift en Kinomap. Voor een complete workout.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 1.003,29

€ 783,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hometrainer DKN Technology Speedbike Pro X

Ontdek de iConsole+: Verbeter uw fitness ervaring met Zwift en Kinomap integratie
De iConsole+ is niet alleen een veelzijdige fitness console; het is een compleet fitness en entertainmentcentrum dat is ontworpen om uw trainingservaring naar een heel nieuw niveau te tillen. Metaccent als focus op gebruiksgemak en functionaliteit is het 21,5 inch interactieve scherm het ultieme hulpmiddel om een revolutie teweeg te brengen in uw fitnessreis.
Naadloze internetconnectiviteit:
Connectiviteit is de sleutel en iConsole+ begrijpt dit. Elle maakt naadloos verbinding met het internet via Wi-Fi, waardoor je toegang hebt tot een wereld van online diensten en platforms binnen handbereik. Houd contact met vrienden en familie via sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en Instagram, of geniet van je favoriete programma's en films op platforms zoals Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. En ja, je kunt zelfs aankopen doen op Amazon, allemaal vanaf je fitness console.
fitness in het hart van het leven:
De iConsole+ met l'accent op fitness en trainingsopties, dus tous aspecten van je trainingsprogramma zijn gedekt. Maar laten we nog een stap verder gaan en de integratie van Zwift en Kinomap introduceren.
Zwift-integratie:
Met Zwift integratie krijgen uw indoor trainingen een serieuze upgrade. Dompel uzelf onder in een virtuele wereld terwijl u rent, fietst en het opneemt tegen atleten van over de hele wereld. Doe mee aan virtuele wedstrijden, neem deel aan groepsritten en verken interactieve kaarten die reageren op je real-life inspanningen. Verander uw trainingen in spannende avonturen die u motiveren en betrekken.
Kinomap-integratie:
Kinomap-integratie met de wereld binnen handbereik zodat u buitenroutes kunt ervaren zonder uw huis te verlaten. Kies uit een enorme bibliotheek met levensechte videoroutes van over de hele wereld. Of u nu de uitdagende heuvels van een beroemde trail bedwingt of serene landschappen doorkruist, Kinomap maakt van elke trainingssessie een boeiende reis.
Fitnesstracking opnieuw gedefinieerd:
Met iConsole+ bereikt fitnesstracking nieuwe hoogten. Maak persoonlijke profielen aan, volg uw trainingsgeschiedenis en vooruitgang in de loop van de tijd. Kies uit verschillende trainingsmodi, waaronder opstarten rapide, intervaltraining, constant vermogen en programmamodus. In de programmamodus kun je je workouts personaliseren door parameters in te stellen zoals duur, niveau, afstand, caloriedoelen, trainingsmethoden en zelfs je hartslag bewaken voor optimale resultaten.
Verken met Google Maps:
Stel je voor dat je door de straten van je favoriete stad rent of langs schilderachtige landschappen fietst, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. iConsole+ is uitgerust met Google Maps, zodat je routes kunt tracer en virtueel de wereld kunt verkennen terwijl je traint. Elke trainingssessie wordt een avontuur dat erop wacht om beleefd te worden.
Gepersonaliseerde App Store:
Om je trainingsmogelijkheden verder uit te breiden, heeft iConsole+ een app-winkel waar je allerlei apps met betrekking tot fitness kunt ontdekken en downloaden. Van begeleide workouts tot gespecialiseerde fitnessprogramma's, deze app-winkel zorgt ervoor dat uw fitnessreis dynamisch blijft en op uw doelen is afgestemd.
In een notendop:
De iConsole+ is meer dan alleen een console fitness, het is een tool die je levensstijl verbetert. Met zijn 21,5 inch scherm, uitgebreide fitnesstracking, Zwift- en Kinomap-integratie, Google Maps-verkenning en gepersonaliseerde app-shop is het de perfecte metgezel voor tous voor wie zijn trainingsprogramma wil verbeteren en betrokken wil blijven tijdens het sporten. Ontdek de toekomst van fitness met iConsole+ en betreed een nieuw tijdperk van training en entertainment.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20702
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1